Samarbeten

Nordsvenska Upplevelser

Jenny Olofsson och Agne Arnesson har inkörningskurser för hästar och dess ägarare. De kör in hästar på ett mycket professionellt sätt. De erbjuder även häst och vagnturer. Under vintern erbjuds också slädturer. De har sin verksamhet i Trollhättan.

Köruppdrag i Göteborg

Anne Axells Horse and Health

Poddar , Webbinaruim, Kurser
Tips och råd om: Unghästar, lastning, komma upp på hästen igen, köpa häst, avel och mycket mera. Intervjuer med folk som jobbar med hästar i alla former och olika ridgrenar.

Har du problem med din ridning, din häst eller att hitta rätt häst för dig? Annes passion är att hjälpa dig som möter en ridrädsla till att komma tillbaka i sadeln med självförtroende och glädje.
Tack vare hennes långa erfarenhet av hästar kan hon hjälpa dig till framgång i din ridning. Anne har aktivt ridit dessa olika ridstilarna (dressyr, jakt/hoppning och western) har haft väldigt många hästar och har fortfarande några stycken kvar. Anne har också avlat, varit hingsthållare och handlat hästar i många år. Anne är coach och tränare och har även gått kurser som domare. Anne erbjuder gratis samtal som du kan boka på www.anneaxell.co/samtal. Då kan vi reda ut hur Anne bäst kan hjälpa dig. www.anneaxell.com

I samarbete med Anne Axell så finns det nu olika podcast om min verksamhet

Petinfocus.se – din väg till utbildning, kurser, träning och information.

För dig som har eller jobbar med djur.

En plats. Många möjligheter.
Kunskapsbank, Appar & Poddar, Produkter & Tjänster, Boktips och mycket mera.
Portalen för dig som har eller jobbar med djur.
Här hittar du brett kursutbud för Häst, Hund Katt & Smådjur, alltifrån hobbynivå till tävlingselit och Yrkesutbildningar.

Cecilia Gidlund har haft ett liv omgiven av djur och haft samarbete med veterinärer kring en plattform. Utav detta har hon skapat en plats för djurägare att annonsera och hitta kurser osv. Petinfocus.se är platsen du ska titta om du behöver hitta hjälp och upplysningar om kurser och träningar. Väl värd ett besök!

Hästkörarsnack med Håkan Fingal och Emil Bolin

Jag har fått äran att vara med Håkan och Emil och snacka, vända och vrida på det här med att köra häst. Mycket roligt och helt utan regelverk. Hoppas att ni får lika roligt som vi hade när vi spelade in avsnitten.